Select Page

The Preacher's son is undergoing some work!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wij zijn gevestigd in de Utrechtsestraat 23 nabij het Rembrandtplein en het uitgaanscentrum. In onze shop is werk te zien van verschillende tattoo-artiesten van over de hele wereld zowel als original art en prints van skate, punk rock, graffiti tot underground. Op gebied van tattoeëren specialiseren wij ons in custom tattoos en het verbeteren en aanpassen van jouw idee, om jou je ultieme, one of a kind, originele tattoo te geven.

Tevens hebben wij vele kant en klare ontwerpen om uit te kiezen, een groot aantal referentieboeken en internet toegang om jou te helpen je tattoo droom te verwezenlijken.

Onze tattoeërders hebben allen een eigen, gevarieerde en favoriete stijl waardoor zij iedereen kunnen helpen. Zoals Japans, Old School, New Skool, Traditional en Coverups, echter zijn zij hiertoe niet gelimiteerd. Alles wat jij je kan voorstellen kunnen wij omzetten naar een tattoo van wereldklasse!! Hygiene heeft binnen The Preacher’s Son de hoogste prioriteit. Wij gebruiken een vacuum-sealed sterilisator conform de Europese richtlijnen die tevens in Nederland gelden. De naalden voor tattoeëren zijn individueel verpakt, voor eenmalig gebruik en voorzien van datum en gecertificeerd sterielzegel. Alle door ons gebruikte inkt en pigmenten zijn goedgekeurd volgens de laatste richtlijnen en worden allemaal na gebruik weggegooid. Wij zijn gecontroleerd en goedgekeurd bevonden door de GGD Amsterdam.

The Preachers Son:

Utrechtsestraat 23

1017 VH Amsterdam

Nederland

Tel: 0031+208946177

Email: info@thepreachersson.nl

Openingstijden:

Zondag -Maandag 12:00 tot 18:00

Dinsdag – Woensdag 11:00 tot 18:00

Donderdag 11:00 tot 21:00

Vrijdag – Zaterdag 11:00 tot 18:00